Ku është morali politik shqiptar? Ministrat braktisin punën për fushatë

Politika

Janë ministra dhe vartës të tyre, kryetar bashkish apo këshilltar të cilët kanë lënë punën dhe kanë braktisur ministritë për të bërë fushatë në emigracion. Rekordin e ka z/ministri i Mrojtjes z Stefan Çipa i cili për javë të tëra ka braktisur punën dhe endet në qytetet e vendit fqinjë në Greqi. Javën e kaluar në Athinë u panë ministra, kryetarë bashkie dhe anëtar të saj, të cilët kishin braktisur punën dhe merrnin pjesë në fushatë me emigrantët socialistë, të cilët thanë ato që duheshin dhe ikën pa i ndigjuar fare emigrantët.

Por duke lënë mënjëanë që këta erdhën dhe nuk ndigjuan emigrantët, më e rëndësishmja është se duhet të ishin në krye të punës, të vepronin ashtu siç veprohet në vendet e tjera dhe jo të humbasin moralin e politikës shqiptare…Tani fjalën e ka Bujar Leskaj…