Lagard: Gati për të ndihmuar Greqinë, në qoftë se na kërkohet

Bota

lagard ne focus-1Ende pa kaluar 24 orë nga referendumi popullor,  Drejtoresha e Përgjithshëme e FMN-së, Christine Lagarde ka mbajtur një qendrim lidhur me krizën në Greqi.

“Ne monitorojë situatën nga afër dhe jemi të gatshëm për të ndihmuar Greqinë, nëse na kërkohet ka theksuar Lagard pas referendumit. Siç theksoi ajo, “FMN-ja vuri në dukje referendumin i djeshëm mbajtur në Greqi. Ne monitorojmë situatën nga afër dhe jemi të gatshëm për të ndihmuar Greqinë, nëse na kërkohet. “