Greqi: 619 raste të reja – 177 të intubuara – 6 vdekje

75

Autoritet vendase publikuan të dhënat mbi coronavirusin në 24 orët e fundit.

Rastet e reja të konfirmuara laboratorike të sëmundjes të regjistruara në 24 orët e fundit janë 619, nga të cilat 8 u identifikuan pas kontrolleve në portat e vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve arrin në 425,964 (ndryshimi ditor + 0,1%), nga të cilat 51.2% janë burra.

Vdekjet e reja të pacientëve me COVID-19 janë 6, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 12,737 vdekje. 95.2% kishin sëmundje themelore dhe / ose moshë 70 vjeç e lart.

Mosha mesatare e rasteve është 43 vjeç (diapazoni 0.2 deri 106 vjet), ndërsa mosha mesatare e vdekjes është 78 vjet (diapazoni 0.2 deri 106 vjeç).