Në Krete arrestohen 2 shqiptar per droge

664

Arrestohen dy shtetas shqiptar te moshes 29-31 vjeç, pas operacionit të koordinuar policor në Rethymnon te Kretes, per trafikim dhe posedim të drogës. Policia ka gjetur dhe konfiskuar më shumë se 450 gram kanabis dhe shumën e 510 euro, si nje automjet.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: