Vendoset ne kangjellat e dritares flamurin shqiptar sebashku me ate grek, largohet drejtori i shkolles

1060

Drejtori i Shkollës Fillore të Eleftherios Venizelos ne ishullin e Kretes paraqiti dorëheqjen e tij këtë mëngjes.

Largimi i tij eshte bere lidhur me reagimet e fundit në një shkollë , në lidhje me kurset e mesimit te gjuhes  shqipe si dhe zhurmave të shkaktuar nga vendosja e flamurit shqiptar sebashku me ate grek te lidhura ne kangjellat e nje dritare te shkolles.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: