Paratë fund – boshatisen arkat

Greqi Lajme

banka ne focus news-2Greqi – Me një zbulim shumë të rëndësishëm ka bere gazeta vendase “Agora” që del neser ditën e Premte.

Sipas publikimit të këasj gazete, “dy herë brenda muajit Prill, arkat e shtetit dhanë alarmin që mbeten pa para. Sipas publikimit ekskluziv po të kësaj gazete më 19 Prill te 2016, nga arkat e shtetit mungesa e fondeve ishte 150 milionë euro, të cilat u kompesuan menjëherë nga Banka e Greqisë dhe 24 Prill, ku “vrima e zezë “e fondeve ishin në rreth 1 miliard euro.”