Përleshje në burgun e Koridalos midis grekëve dhe shqiptarve, dy përfundojnë në spital

573

Greqi / Një grup të burgosurish janë përleshur midis tyre . Bëhet fjalë për te denuar grekë dhe shqiptarë. Atja janë përleshur me kabllo elektriku te kthyer ne kamzhik, duke lenduar dxy prej tyre te cilët janë dërguar në spitalin e burgut më të madh te vendit dhe më problematik te Koridallos në Athinë.

Sipas Website të gazetës “To Bima.gr”, incidenti ndodhi në godinën e katërt D dhe viktimat ishin një grek 33-vjeçar i cili ishte arrestuar për vjedhje, grabitje dhe një 27-vjeçar shqiptar i cili ishte ndaluar për një rast të drogës .