Gjermania kërkon 500 shoferë me pagë nga 2,300 deri në 2,750 euro!

143

Më shumë se 500 shoferë profesionistë po kërkojnë kompani shumëkombëshe në Gjermani për rekrutim të menjëhershëm.

Rritja e kompanive të transportit duket se është e pandërprerë, me kompanitë shumëkombëshe që kërkojnë vazhdimisht drejtues të rinj profesionistë për nevojat që dalin, duke dhënë paga të kënaqshme në mënyrë që të plotësojnë menjëherë vendet e lira.

Midis tyre janë kompanitë në Gjermani të cilat po kërkojnë jo një ose dy, por 500 shoferë me paga shumë të kënaqshme për të përmbushur nevojat e saj.

Në veçanti, siç theksohet në një reklamë përkatëse, karakteristikat: Drejtuesit e kategorisë “E ‘në Gjermani.

Sidomos në Shtutgart me gjuhën greqisht ose anglisht ose gjermanisht paga është 2.500 euro neto.

Në Frankfurt, makina treni në gjuhën gjermane, me një pagë neto prej 2,750 euro.

Në Berlin frigoriferë me gjermanisht ose anglisht me një pagë prej 2,300 euro neto.

Në frigoriferë Mannheim me gjuhë anglishte pagë 2.500 euro neto.

Në Hamburg kamionë frigoriferë me anglisht me pagë 2.500 euro neto

Në Frankfurt me anglisht me një pagë prej 2,600 euro neto.

Në Bavari transferime kombëtare me anglisht dhe një pagë prej 2,500 euro neto.

Ata shoferë të punësuar duhet të jenë të vetëdijshëm se shteti gjerman siguron ndihma familjare prej 220 eurosh në muaj për secilin fëmijë.

Kandidatët e interesuar që janë në Greqi duhet të na dërgojnë një CV në [email protected] ose të telefonojnë 6945 155 301.