Pranga 93 vjeçares, sepse nuk kishin paguar qiranë e shtëpisë

510

Në burgun në zonën Lake County , Florida, SHBA festoi ditëlindjen e 93 viteve të saj një të moshuar, sepse ajo nuk kishte paguar një qira prej tre muajsh. Bazuar në mediat lokale, pas një ankese nga pronari i apartamenteve të shtëpive të pleqve, policët arritën në vendbanimin e Huani Fitzgerald duke i kërkuar asaj andiqnin për në rajonin e policisë

93-vjeçarija refuzoi dhe policët … ata me forcë e transportuan gruan në patrullë, duke e çuar atë në paraburgimin lokal. Një gazetar i lajmeve nga NEWS 6, i cili shkoi në burg për të intervistuar gruan e arrestuar, pa 93-vjeçaren e veshur në formën klasike të burgut të ngjyrës të portokallit dhe të plagosur në duar të saj. 93-vjeçarja u lirua me kusht dhe iu referua … gjyqit që do të mbahet më 27 dhjetor