Reagon Kisha : Ne nuk e pranojmë termin Maqedoni

1082

Udhëheqja e Kishës vendosi të ndërhyjë haptazi në çështjet politike të vendit, ku deklaron se është e prerë për çështjet kombëtare, duhet të jetë shumë e kujdesshme dhe të përqendrohet në interesin kombëtar, jo në shërbyjen e interesave private të hierarkëve…

Ne një deklaratë thuhej se “Kisha ka dëshmuar për gjakun grek dhe grek të klerit dhe të popullit grekët e Maqedonisë dhe për këtë arsye nuk mund ta pranojë caktimin e mandatit të Maqedonisë”

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: