Greqi: 2 te vdekur nga 1,068 te prekur nga fruthi

968

Sipas shifrave të fundit të HCDCP deri më sot, 11 janar jane regjistruar mbi 1.000 raste të fruthit.

Shumica dërrmuese e te prekurve jane kombësi greke kryesisht fëmijë të vegjël nga komunitetet rome dhe njerëz nga popullata e përgjithshme (grupmoshat 25-44 vjec). Dy vdekje u regjistruan në rastet laboratorike të konfirmuara të fruthit. Rasti i par kishte të bënte me një fëmijë të moshës 11 muajsh, ndersa rasti i dyte me një17-vjeçar.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: