Salma Hayek: Burri i saj do të dhurojë 3 milion maska për të luftuar koronarin

946

Burri i Salma Hayek, François-Henri Pinault dhe grupi i ndërmarrjeve të saj Kering, kanë njoftuar se do të blejnë 3 milion maska nga Kina për t’u dhuruar autoriteteve franceze shëndetësore.

Në të njëjtën kohë, ata do të modifikojnë disa nga fabrikat e tyre që prodhojnë tekstile për të prodhuar maska.

Punëtoritë franceze të Balenciaga dhe Yves Saint Lauren Homes po përgatiten të bëjnë maska duke iu përmbajtur plotësisht masave mbrojtëse më të rrepta për shëndetin e stafit të tyre, dhe prodhimi do të fillojë sapo procesi i prodhimit dhe materialet të jenë miratuar nga autoritetet kompetente.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: