Artistët e famshëm do të kryejnë koncerte të drejtpërdrejta në betejën kundër COVID-19

Qëllimi i tyre është të mbështesin Fondin e Solidaritetit të krijuar nga OBSH dhe KB Artistët e muzikës bashkojnë forcat me Organizatën Botërore të Shëndetit dhe organizojnë koncerte të drejtpërdrejta, ndërsa u bëjnë thirrje mbështetësve të tyre që të mbështesin Fondin e Solidaritetit në përgjigje të pandemisë koronavirus nga OBSH dhe OKB. Aktorja dhe këngëtarja […]

Lexo Më Shumë

Salma Hayek: Burri i saj do të dhurojë 3 milion maska për të luftuar koronarin

Burri i Salma Hayek, François-Henri Pinault dhe grupi i ndërmarrjeve të saj Kering, kanë njoftuar se do të blejnë 3 milion maska nga Kina për t’u dhuruar autoriteteve franceze shëndetësore. Në të njëjtën kohë, ata do të modifikojnë disa nga fabrikat e tyre që prodhojnë tekstile për të prodhuar maska. Punëtoritë franceze të Balenciaga dhe […]

Lexo Më Shumë

Rihanna dhuroi pesë milion dollarë për luftën kundër koronavirusit!

Këngëtarja Pop dhe Fondacioni R&B Foundation Rihanna, Clara Lionel Foundation (CLF) ka dhuruar pesë milion dollarë për organizata të ndryshme për të mbështetur përpjekjet e ndihmës për ata që preken nga pandemia e coronavirusit. Për më tepër, këngëtarja dhe sipërmarrësi do të dhurojnë me vlerë 700,000 dollarë në spitalet në qytetin e saj të lindjes, […]

Lexo Më Shumë