Shenjat që tregojnë se jeni më i zgjuar se normalisht

Lifestyle

Shpeshherë ndodh që njerëzit ta pyesin veten nëse janë më inteligjent se zakonisht.

Por për ta ditur këtë, ka shenja për të cilat, ndoshta ju vetëm nuk jeni në dijeni.

Nëse keni bërë në internet ndonjë test të IQ-së dhe aty ju ka treguar ato që ju keni dashur t’i dëgjoni, atëherë ka gjasë që IQ ta keni 142, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i lexoni disa shenja që mund të tregojnë se jeni inteligjent:

1. Politikisht liberal.
2. Keni çrregullime ankthi.
3. Çrregullime mendore.
4. Jeni të besueshëm.
5. Jeni solidarizues.
6. Jeni edhe dembel.
7. Rrini natë vonë dhe zgjoheni vonë.
8. Ju pëlqen humori i zi.
9. Jeni kreativ.