Polici nga Brazili, më seksi në botë

2368

Mund të shikoni ndonjëherë gratë të veshin veshje që i përshtatet në punën e tyre dhe ju nuk mund ta imagjinoni se sa të ndryshme janë pa to. Një shembull tipik është oficer i policisë në Rio de Janeiro!

Ajo mund të shërbejë në një nga lagjet më të rrezikshme të Rio de Janeiro, por policia braziliane ka arritur të tërheqë të gjithë sytë në e saj me fotografi seksi që është postuar në mediat sociale.

Polici nga Brazili, Mari Ag, ka arritur të tërheqë mbi kokat e 13.mijë përdorues të internetit të cilët ndjekin atë. Siç thotë ajo, shumë janë ata që kanë bërë propozimin për martesë nëpërmjet internetit.

Megjithatë, Mari ka raportuar se që kur ishte e vogël kishte kërkuar për të punuar si një polic për të mbrojtur komunitetin e trazuar nga dhuna e bandës,  “vendi im është në një gjendje të luftës civile për shumë vite.”

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: