Shqiptari nga burgu: Avokat jep 7,000 € ose ne do t’ju vrasim kudo që jeni!

483

Kudo dhe kurdoherë burgjet kanë ligjet dhe kanunet e tyre. Te burgosurit japin dhe marrin atë që duan me mënyra nga më të ndryshme edhe pse janë pas kangjellave të burgut, E përditshmja greke “Proto Thema” ka publikuar sot një bisedë të një të dënuari shqiptar me zyrën e një avokati, ku me anën e telefonit e ka kërcënuar atë për ti kthyer atij 7.000 euro.

Ja një pjesë e bisedës që ka zbardhur gazeta greke “Proto Thema”
Më 8.2.2019, i burgosuri shqiptar i akuzuar për vrasjen e Michalis Zafiropoulos, i bën thirrje zyrës së avokatit dhe flet me një bashkëpunëtor kryesor te avokatit.

I burgosuri: zotnia eshte atje ?

Përgjigje: Jo, jo nuk është këtu. Çfarë do të dëshironit?

I burgosuri: Ju dergoj mesazhin Dërgo mesazhin. Kjo do të jetë e tij ….

Unë jam … dhe unë do ta presë kokën si një pulë. Kështu thuaji .

Përgjigje: Por çfarë po thua?

I burgosuri: Atë çfarë keni dëgjove… Unë jam …, unë marr nga burgu Korydallos …. Ai më solli policinë, unë do ta shqyej atë…

Përgjigje: Çfarë thoni?

I burgosuri: Merr zotnin dhe thuaj se dia vras si një pulë.

Përgjigje: Asanjë polici nuk ka sjellë zotnia.

I burgosuri: Dhe ju do të më sillni paratë mbrapa. 7,000 euro që më keni ngrënë. mashtrues dhe ku … ta shikoni.

Së fundmi, në një dialog tjetër, i burgosuri shqiptar po bisedon me një avokat me të cilin ka dialogun në vijim:

I burgosuri: A mund të gjejmë ndonjë franga për ta dërguar kufomën në Shqipëri?

Avokati: Do të shoh

I burgosuri: Dhe unë do të shoh. Bisedoni me avokatin tjetër për të na ndihmuar, sepse 2.600 euro shkojnë për trupin e viktimës për të shkuar në Shqipëri dhe 1,000 euro është për t’i dhënë Bakës. Le të luajmë pak tani me Bakon për të mos … ju e dini.
Avokati: Do të shohim, nuk ju premtoj asgjë për këtë.