Shtet ku je? Femijet e shqiptarve ne Greqi bëjnë thirrje publike, kerkojne Abetare…Vetëm kët duan !

782

Shoqata shqiptare ne Greqi Nene Tereza me anën e një lajmërimi i kerkon komuniteti shqiptar kudondodhur,  për te ndihmuar femijet e emigranteve shqiptar ne Greqi te kontriubojne per te siguruar abetare, pas nje inde=iferentizmi te Ministrise se Arsimit. Shteti shqiptar i ka lene ne harese femijet tane ne emigracion dhe kjo u pa edhe per fillimin mesimor te 2018, ku deri me tash asnje përpjekje nuk është parë.

Jane mesuesit emigrante heronjte dhe Rilindasit e kohes qe gjejne kohe per te mesuar vullnetarisht gjuhen shqipe femijeve tane, por…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: