Sismologu grek Leka jep alarmin: Presim një tërmet prej mbi 7.5 Rihter në Turqi

1211

Duke folur për televizionin ERT dhe duke iu përgjigjur paralajmërimit të një tërmeti prej 7.5 Rihter në Stamboll, ai theksoi se kjo nuk është e re, pasi carrja e korres se tokes anatolian mund të jepte një tërmet të tillë, sepse disa nga pjesët e tij nuk janë thyer.

Duke e plotësuar këtë, ai theksoi se “të vërtetat e mëdha dëmtohen. E gjithë bota po shkon perpara, ndersa ne po qëndrojmë prapa. Duhet të jemi të gatshëm në çdo rast për të gjitha rastet e paparashikuara. Ne duhet t’i përshtatemi natyrës, kur natyra sheh diçka të gabuar, reagon “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: