Subashi, kandidati më i mirzgjedhuri i PS, për qytetin e Fierit ( video)

Kryesore Politika

SHPËTIM ZINXHIRIA  /  Qyteti i Fierit një nga qytetet më të mëdha të vendit do ketë kandidatin për kryetar bashkie socialistin Armando Subashi, një nga figurat më të nderuara të Partisë Socialiste. Me këtë kandidaturë Partia Socialiste ka bërë një nga zgjedhje nga më të mirat dhe besoj se ka gjetur njeriun më të duhur për këtë qytet të tretin për nga madhësi ne vbend. Respektin për këtë njeri të urtë e punëtor e fjalë pak e kam fituar vite më parë kur unë vetë isha për shumë vite zëdhënës i Partisë Socialiste Dega- Greqi. Jam optimist se kandidati Armando Subashi do të jetë në kryetari i ardhshëm i qytetit të Fierit, dhe se ky popull nuk do të zhgënjehet si herët e tjera. Ftojë gjithë miqtë e mi emigrantë të kudondodhur të votojnë për këtë njeri kaq të mirë dhe punëtor dhe fjalë pak, të votojnë për (PS nr.34). Një njeri që premton aq sa ka mundësi për të bërë, premtime që skanë asnjë lidhje me ato të kandidatëve të tjerë. Është një njeri që vjen nga shtresa e popullit që ndjen më mirë se çdo kushdo kur thotë punë, dinjitet dhe ndershmëri për të mirën e qytetit, për të mirën e vendit.

armando-fushata 1

Kandidati vjen në fushatë me Betim solemn para popullit vendas, popullit të tij me tre prioritetet në zhvillimin e bujqësisë:

  • Çertifikimin e tokës
  • Sistemimin e kanaleve vaditëse e kulluese.
  • Ngritjen e tregjeve me shumicë e pakicë dhe pikave të grumbullimit për produktet bujqësore-blegtorale të fermerëve.
  • armando-fushata 1

Në takime me popullin Armando premton ndertimin e infrastsrukturës mjedisore, ndërtimin e një parku të gjelbër, ndrçimin e rrugëve dhe atë të trotuareve, por mbi të gjitha ai kërkon atë më të rëndësishmen siç është, rikthimi I besimit të njerëzve të lodhur, pasi gjithçka realizohet nëpërmjet projekte të qarta dhe kur ka një vullnet të plotë komunitet-pushtet.Këto ishin disa premtime të kandidatit të të majtës së bashkuar, kandidatit socialist Armando Subashi.Vota juaj për të majtën e bashkuar nr.34 nuk do ju shkojë kot, nuk do zhgënjeheni, pasi Partia Socialiste ka gjetur për këtë qytet njeriun e duhur…

Suksese Armando për të mirën e Fierit, për të mirën e gjithë vendit.