Sulltani Erdogan: Grekët kane falimentuar e përfunduar…dalin rrugeve te tyre

989

Nje sulm tjeter eshte bere sot perseri ne drejtim te Greqise nga Sulltani Erdogan në një fjalim në Dhomen Ekonomike te Turqise ne Ankara.

Në një përpjekje për të argumentuar në favor të stabilitetit të ekonomisë turke dhe duke bërë një paralele të papërshtatshme me ekonominë greke, të cilën ai e përshkroi si “të falimentuar dhe të mbaruar”, transmenton gazeta turke “Hurriet”

Presidenti turk ka argumentuar se çështja nuk është ekonomia turke, por çështja ka të bëjë me zgjedhjet presidenciale të 24 qershorit të Turqisë dhe qëllimi është të dëmtojë partinë dhe partinë për Drejtësi e Zhvillim.

E gjithë kjo është pika,” tha ai, duke vënë në dukje se po krijojnë një klimë të keqe për ekonominë turke, por atëherë ata do të turpërohen…Shikoni fqinjët tanë. Njerëzit kanë falimentuar, kane përfunduar dhe jane përmirësuar nga katër njësi. Pasi ata falimentuan, u shembën, i shpëtuan ata duke i përmirësuar ato? Këtu ata i shikoni ne rrugët e tyre, shikoni situatën e tyre…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: