Tag: ,

Vokshi: S’ka shëndetësi, ka biznes Rama-Beqaj

Deputetët e PD shohin gjendjen e Onkologjikut. Pacientet në radhë me ditë të tëra. Blejnë ilaçet vetë, kobaltoterapia nuk funksionon Kryetarja e Komisionit të...

SHBA: Tirana në duart e bandave kriminale

Nuk ka më keq se sa kjo në prag të votimeve për Shqipërinë. Një bombë tjetër vjen përsëri nga një raport i dytë i SHBA: “Tirana në duart e bandave...

“Albania interlinës” viktimë e korrupsionit

Juristët grekë: “Albania Interlinës”, viktimë e fallsifikimeve dhe mashtrimeve të Ministrisë së Transportit Shqiptar, por edhe një viktimë e madhe e...

Ja përse kërkoj Azil !

Urim Gjata  / Vij nga një vend i cili nuk ka Parlament të denjë, nga një vend që Kuvendi nuk funksionon. Banoj në një vend ku vota ime vidhet para syve të mij,...

Cënohet jeta e gazetarit, braktis Shqipërinë

Edhe një gazetar tjetër ka braktisur Shqipërinë si rezultat i kërcënimit të jetës të tij nga vetë ruajtësit e rendit. Genci Angjellari me profesion gazetar...

Shqipëria vendi më i korruptuar në Evropë

2014 e rendit vendin më të korruptuar se asnjëherë tjetër. Fenomeni i korrupsionit në mbarë botën po lulëzon në Kinë, Turqi dhe vende të tjera me një rritje...

Qeveria kryqëzon emigrantët

    Përsëri “Pasaporta” shqiptare në skenë. Çdo qeveri ndërron pasaportat sipas qejfit të saj. Në 25 vite ato janë ndërruar pesë herë. Qeveria...

Shteti nuk të mbron, por të penalizon

Urim Gjata  /  Shteti as të mbron, si dhe as të lejon të vetmbrohesh. Strehimi i azilit politik në vende e BE-së është i paligjshëm dhe penalizon çdo qytetar...

Rama: Së shpejti nis reforma në drejtësi

Një një konferencë për luftën anti-korrupsion, të organizuar nga Ministria e Mbrojtjes, ku ishin të ftuar ambasadori amerikan Arvizu dhe ai gjerman Hofman,...

Skandali: Made in Albania

  Transporti interurban Shqiperi- Greqi që prej 20 vjetësh është mbërthyer nga mafia shtetërore shqiptare. Gazeta “Focus News” se shpejti do te...