Telefonat celularë: Këto janë modelet Android dhe iOS që do të ndalojnë së punuari nga viti 2022

116

Kompanitë që prodhojnë telefona celularë do të ndalojnë mbështetjen e modeleve të tyre të vjetra nga 1/1/2022.

Sipas një raporti të gazetës Marca, shumë telefona Android dhe iOS do të ndalojnë praktikisht punën nga viti i ri, pasi përditësimet e softuerit dhe sigurisë do të ndërpriten.

Modelet Android të prekura janë si më poshtë:

Archos 53 Platinum.
HTC Desire 500.
Samsung Galaxy Trend Lite.
Samsung Galaxy Trend II.
Samsung Galaxy S3 mini.
Caterpillar Cat B15.
Sony Xperia M.
Wiko Cink Five.
Wiko Darknight.
Samsung Galaxy Xcover 2.
Huawei Ascend G740.
ZTE Grand S Flex.
Lenovo A820.
Huawei Ascend Mate.
ZTE V956.
UMi X2.
Huawei Ascend D2.
Samsung Galaxy Core.
Faea F1.
THL W8.
ZTE Grand X Quad v987.
ZTE Grand Memo.
Samsung Galaxy Ace 2.
LG Lucid 2.
LG Optimus F7.
LG Optimus L3 II Dual.
LG Optimus F5.
LG Optimus L5 II.
LG Optimus L5 II Dual.
LG Optimus L3 II.
LG Optimus L7 II Dual.
LG Optimus L7 II.
LG Optimus F6.
LG Enact.
LG Optimus L4 II Dual.
LG Optimus F3.
LG Optimus L4 II.
LG Optimus L2 II.
LG Optimus F3Q.

Modelet iOS janë si më poshtë:

iPhone 4 (8 GB).
iPhone 4S.
iPhone 4S (8 GB).
IPHONE 5.
iPhone 5C.
Sipas informacioneve të gazetës, në fund të vitit 2022, iPhone 6 dhe iPhone Plus do t’i shtohen listës së mësipërme.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: