Tereza Mej “Pas Brexit do të heqim bashkimin doganor me BE”

777

Teresa Mei konfirmoi synimin e Britanisë për të hequr bashkimin doganor pas Brexit pavarësisht nga reagimet.

Kryeministri britanik, vuri në dukje se ajo dëshironte të vazhdonte “pa asnjë fërkim” me marrëdhëniet tregtare me Bashkimin Evropian, duke kërkuar të shmangte mundësinë e një “kufiri të vështirë” mes Irlandës së Veriut dhe Republikës së Irlandës (Eire). “Ka shumë mënyra për arritjen e këtyre synimeve,” thotë znj.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: