Tërmet në Greqi

5 minuta më parë një tërmet me magnitudë 4.2 trondit Nisyros bën që të ketë aktivitet i fortë sizmik muajt e fundit

Në mënyrë të veçantë, dridhja sizmike u regjistrua në orën 17:03 me një fokus tetë kilometra në jug të ishullit. Thellësia fokale vlerësohet në 13 km.

Sipas analizës së parë të Institutit Gjeodinamik, shkalla e tërmetit ishte 8 km në jug të ishullit dhe në një thellësi fokale prej 13 km.