Termet ne Patra

Greqi

Tërmeti ndodhi sot në orën 13:10 në zonën e Rio-Antirrio me një forcë prej 3,3 Rihter. Sipas Institutit Gjeodinamik, thellësia fokale e tij është 5 metra dhe epiqendra e tij ndodhet në zonën e Rio-Antirrio