Sot në hetuesi, “Babai” qe la vajzen e tij shtatëzane : Humba llogjikën, isha i dehur.

862

Para drejtësisë “babai” ka deklaruar se ishte i dehur dhe se kishte humbur llogjikën kur kishte perdhunuar vajzën e tij 16-vjeçare me aftesi te kufizuara.  

I akuzuari u soll sot në hetuesi në Amfisa I dënuar përkohësisht për veprën e tij abuzuese ndaj vajzes, ndërsa sipas avokatit të tij Vasilis Nuzeli, ai u përpoq që vetvarej me bluzën e tij në qelitë e  paraburgimit , por gardianët kanë ndërhyrë minutën e fundit. Avokati i tij madje kërkoi që i akuzuari të kontrollohej nga një psikiatër ekspert. Por ai në hetuesi ka refuzuar se ka bërë një gjë të tillë, raportojnë mediat vendase.

Rasti u zbulua kur, siç thotë ai, vajza e tij, ai u transferua në një spital me dhimbje të rëndë, ku shtatzënia e saj u bë e njohur dhe policia u njoftua. Ai, ka kundërshtuar për incidentin, por ADN-ja e tregoi atë si babai biologjik i foshnjës së palindur. Së fundi, siç thotë ai në fjalën e tij, gjithçka ishte nën ndikimin e alkoolit: “Unë sinqerisht kërkoj falje, mund të them që ndoshta një herë në fund të prillit ose në fillim të majit 2018, në një gjendje dehjeje ekstreme, duke konsumuar një sasi të madhe rakije në shtëpinë tonë duke mos e kontrolluar vetveten, sjelljen time dhe shqetësimin e rëndë të aktiviteteve të mia shpirtërore, isha pa qëllim që ta kisha planifikuar me dashje, në kontakt erotik me vajzën time, duke e lënë atë pa dashje shtatzënë “.

Fjala e tij në hetuesi:

“Unë refuzoj akuzat që ngrihen për mua. Unë kurrë nuk do të veprojë erotike mbi vajzën time, që kujdeset me zell si një baba që është një punëtor në mbledhjen e ullinjve për të fituar për jetesën e e nevojshme të familjes time prej katër anëtarësh.

Unë nuk do të kërkoja në asnjë rast e marrëdhënies farefisnore në parim me karakterin dhe parimet, për të ardhur në marrëdhënie ekzogjene me vajzën time, i cila më 30 shtator 2018 kishte ditëlindjen e saj të 16-të dhe vuan nga privimi mendor për të ndjekur një shkollë të veçantë, nuk do të mund ta prekja atë për të kënaqur dëshirën time seksuale.

Këtë e përjashtoj kategorikisht. Nëse nuk e humbas logjikën time, unë jam nën ndikimin e alkoolit. Kur vajza jonë më 20 shtator 2018 u transplantua me dhimbje të tmerrshme në spital dhe u gjet pas analizave mjekësore, në të cilat shtatzënia e saj ishte e mbingarkuar, e humba fjalë sepse ishte një zhvillim i papritur, menjëherë u informova për eliminimin e embrionit mashkullor për të mbrojtur shëndetin e saj .

Ishte detyra ime të raportoja menjëherë incidentin tek Prokurori, sepse është një veprim i paligjshëm, abuziv dhe kriminal ndaj vajzës sonë. Më pas kryen analiza biologjike ku u krahasua më pas me vajzën time dhe speciet e mia gjenetike, me qëllim që të konstatohej përputhshmëria e mundshme trashëguese e prindërve biologjikë fetalë natyrorë. Unë nuk jam në gjendje të përgenjështroj rezultatet e testimit të ADN-së laboratorike, të cilat janë prova laboratorike.

E kuptoj se akti im është i neveritshëm, i turpshëm dhe abuziv, që shkel lirinë seksuale, dinjitetin e vajzës sonë, që vuan nga privimi i rëndë mendor dhe gjithë familja ime, ndjenja e përbashkët e injorancës dhe moralit publik, të bëj seks me vajzën time. Kam bërë krimin më të keq në kurriz të vajzës sonë të vetme, e cila deri më tani ka patur si një baba në mënyrën më të mirë, më shembullore. Ndihem i pikëlluar, i shkatërruar, i lodhur nga veprimet e mia të papranueshme, joetike dhe të paligjshme dhe jam gati të marr përgjegjësinë për aktin tim. Pasi u kapa, kuptova se çfarë kishte ndodhur dhe jam shumë i zhgënjyer, e dënoj veten time.

Nëse besoja se isha kryerës i marrëdhënies ekzogjene që solli shtatzëninë e vajzës sonë dhe dëbimin e fetusit mashkullor që mund të shkaktojë rrezikun e anomalive biologjike, unë sigurisht nuk bëra një ankesë me shkrim te Prokurori.

Sot, megjithatë, para se të jem edhe përgjegjës ndaj drejtësisë, unë kam qenë priori i dënuar në sytë e opinionit publik, shoqërisë nga mediat dhe bloget e ndryshme, pa qenë i vetëdijshëm për faktet dhe stigmatizuar si babai që përdhunoi dhe shkoi në dëm të vajzës së tij të vogël nga një çrregullim mendor serioz. Unë kam qenë i gjykuar paraprakisht për të qenë fajtor.

E di, e kuptoj se akti im është i pafalshëm, por unë, në mënyrë të ndershme dhe të drejtpërdrejtë, nuk kam ndërmend të ndjek veprimin tim të padrejtë dhe kriminal me keqdashje, edhe pse nuk guxoj të ndërmjetësoj me të afërmin tim të gjakut, për të bërë këtë krim të tmerrshëm dhe shumë më tepër me vajzën time 16 vjeçare.

Kam një dosje të bardhë penale, nuk kam asnjë shqetësim me Policinë apo Autoritetet Gjyqësore, nuk jam i dyshuar dhe kam një adresë fikse dhe të njohur në Itea, Fokida, nuk kam shkelur kushtet dhe unë nuk jam i rrezikshëm për të kryer vepra të reja për të justifikuar paraburgimin tim të përkohshëm “

Avokati Vassilis Nouselas tha:

Ne jemi duke u përballur me një rast ekstrem  të inferioritetit dhe të incestit me një fëmijë 16 vjeçar me privim mendor. I akuzuari nuk mban mend se çfarë ka ndodhur. E ka humbur fare në fjalë. Ai po kujdesej për vajzën e tij. Ai ishte nën ndikimin e alkoolit. Ai është i tronditur dhe sigurisht i vjen keq. Ai nuk mund të mendojë për aktin e tij të tmerrshëm. Ai nuk falë vetveten. Ai kërkon falje nga familja e tij. Unë mund të kërkoj ekspertizë psikiatrike. Për momentin, nuk po përgenjeshtrojme rezultatet e testit laboratorik të identifikimit të ADN-së që e bën atë babanë biologjik të fetusit të palindur. Ai më tha se ai do të vdiste më mirë. “
Këtë e pëlqejnë %d blogues: