Termetet/ 24 orëve janë regjistruar edhe katër mbi 5 Rihter në vendet e tjera të Planetit

303

Ne 24 oret e fundit per momentin jane regjistruar edhe katër termete mbi 5. Rihter  ne mbarë botën. Sipas regjistrimit Live të  Instituti Gjeodinamik (monitorimi i sizmicitetit në kohë reale gjatë oreve të fundit) , verehen se Brenda 24 oreve jane regjistruar edhe kater termete me magnitude mbi 5 Rihter në vendet e tjera.

Ora 7.32.00 ( 22/09/2019. Në Bonga me magnitutë 5.6 Rihter me epiqendër 250 km nga Apia /Samoa dhe me thellësi 139 km.

Ora 1.25.00  Ishujt Kermadec /Islandë me magnitutë 5.2 Rihter me thellësi 10 km

Ora 12.36 00 me magnitude 5.3 Rihter 253 km nga Bogota e Kolumbisë  me thellësi 125 km.

Ora 19.53.00 (21/09/2019) me magnitudë 5.9 Rihter me epiqender Banda Sea/Indonesia  me thellësi 60 km