Kinë: Shumë të vdekur dhe të plagosur

1089

Shumë njerëz vdiqën në provincën Hunan në Kinë kur një kamion ra mbi ta. Sipas mediave ndërkombëtare, një kamion ra mbi një turmë njerëzish në provincën Hunan, duke vrarë 10 prej tyre dhe duke plagosur shumë të tjerë. Ngjarja tragjike ndodhi në provincën Zhejiang, dhe shkaku nuk dihet.