Tete ushtaraket turq: Kemi frikë per jeten nga njerzit e Erdoganit

850

Greqi / Ushtaraket turq te cilet akuzohen per grusht shteti ndaj Erdoganit, kane frikë per jeten e tyre.

Tetë oficerë turq janë tani në një zonë të projektuar posaçërisht nën mbikëqyrje të vazhdueshme dhe rigoroze

Një bombë e gatshme qe nga casti ne cast pritet për të shpërbërë dhe për të çmontuar marrëdhëniet greko-turke në çdo nivel, tani është rasti i tetë oficerëve turq, të cilët pas vendimit të Këshillit të Shtetit mund të jenë “të lirë” në letër, por në thelb janë “të rrethuar” perben nje dhimbje koke e madhe e Athinës, transmenton e perditeshmja “Ta Nea”.

Karakteristikë e alarmit që ka nënkuptuar jo aq shumë për rrëmbimin por frika e përpjekjes për të vrarë, ose helmuar ata është fakti se një numër i mjaftueshëm i snajperistëve 24 orësh ndodhen rreth perimetrit të lokaleve dhe kontrollojnë çdo lëvizje.

Megjithatë, çdo ditë ushqimi i tyre kontrollohet në detaje, si dhe ëmbëlsirat që familjet e tyre kanë dërguar nga Turqia, dhe mbështetja e tyre psikologjike është parashikuar.

 

 

Karakteristikë e alarmit që ka nënkuptuar jo aq shumë për rrëmbimin por frika e përpjekjes për të vrarë, ose helmuar ata është fakti se një numër i mjaftueshëm i snajperistëve 24 orësh ndodhen rreth perimetrit të lokaleve dhe kontrollojnë çdo lëvizje.

Megjithatë, çdo ditë ushqimi i tyre kontrollohet në detaje, si dhe ëmbëlsirat që familjet e tyre kanë dërguar nga Turqia, dhe mbështetja e tyre psikologjike është parashikuar.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: