Tragjedia Kombetare, rritet ne 79 numri i viktimave, frike per dhjetra te zhdukur

Greqi

Tragjedia nuk ka te ndalur nga casti ne cast numri fatkeqesisht rritet, po fatkeqesisht rritet dhe shqetesimi i të zhdukurve që tentuan te shpetojne ne nje kohe qe flitet mbi 300 te tille…

Sherbimi zjarrfikes vazhdon t’i thërrasë qytetarët ne numrin e telefonit “199” për të deklaruar personat e zhdukur. Sipas autoriteteve kompetente, procedura për përcaktimin e numrit të saktë të personave të pagjetur pritet të përfundojë në orët e ardhshme ku dhe do te kete njoftim per mediat.

Numri i vdekjeve të konfirmuara nga autoritete është 79 , megjithatë, ka shprehur frikën e rritjes së numrit sot në mëngjes në ERT, nënkryetari i EKAB për një rritje të numrit të vdekjeve.

Numri i përgjithshëm i personave të lënduar është 187 (164 të rritur dhe 23 fëmijë).