Greqia vajton, shkon ne 77 numri i viktimave

Greqi

 

Eshte nje tragjedi e vertete ku shifrat ndryshojne nga casti ne cast, nje tragjedi 40 kilometra larg Athines

Konkretisht numri i viktimave deri ne kete moment ka shkuar ne 77 dhe atyre te lenduarve ne 187, ne nje kohe qe ka frike se ky numer mund te shkoj me tej pasi akoma 10 persona po luftojne me jeten ne spitalet e vendit. Rende ne spitale jane 5 te huaj dy shqiptar, dy bullgar dhe nje irlandez.

11 femije ne gjendje te rende kritike

Por theksohet se ka dhe dhjetra te zhdukur. Behet fjale per nje tragjedi qe ja kalon te 2007 ku humben jeten 67 persona dhe per nga historia nuk ka ndodhur qe nga mbarimi i luftes.

Eshte tjeter kur e shikon tragjedine ne televizor dhe tjeter kur je ne presence dhe ndjen heren e dhe mbi toke shikon vetem hirin dhe cdo gje te djegur.