Tsipras: Greqia do të luajë një rol konstruktiv në zhvillimin e Ballkanit

713

Greqia gjithmonë do të luajë një rol konstruktiv për stabilitetin e Ballkanit, bashkëpunimin dhe perspektivën e rritjes “, tha Alexis Tsipras, në një post në Twitter.

“Isha në kontakt sot me drejtuesin D. Tusk, në përgatitje për Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor. Greqia gjithmonë do të luajë një rol konstruktiv për stabilitetin, bashkëpunimin dhe zhvillimin e Ballkanit, “tha kryeministri grek.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: