Kreu i “Agimi i Artë” Mihaloliakos: “Ekstremi i Djathtë” është shpresa e fundit e Kombeve

844

Greqi / I menjëhershëm ka qenë përgjigja me anën e një deklarate nga kreu i ekstremit të djathtë të partisë “Agimit të Artë”, pasi kritikës të bërë më parë nga kryeministri Tsipras.  

Tsipras “ajo që ai e quan” tmerr ekstrem “është tërmeti politik që do të shokojë të gjithë Evropën në zgjedhjet e ardhshme evropiane”, tha Nikolaos. Michalaliakos, kreu i partisë Agimit te Artë” në Greqi

Kryeministri i vendit dhe kreu i partisë SYRIZA-s mbesin besnikë ndaj dogmës çnjerëzore të bolshevizmit”, thotë një deklaratë e Sekretarit të Përgjithshëm të Lidhjes Popullore të Agimit të Artë, Nicholaos G. Michaloliakos.Michaloliakos, duke iu përgjigjur deklaratave të Tsiprës mbi “tmerrin e ekstremit të djathtë”, tha se “ajo që ai e quan” tmerri ekstrem i drejtë “është tërmeti politik që do të tronditë Europën, përgjatë zgjedhjeve të ardhshme evropiane dhe do të tregojë rrugën për Kombet e Kontinentit tonë për një luftë kundër tiranisë së globalizimit për të marrë mbrapsht shtëpitë tona. Tmerri i “ekstremit të djathtë” që Alexis Tsipras po flet është shpresa e fundit e kombeve kundër tiranisë globale “, perfundon ne njoftimin e tij kreu i “Agimi i Artë”

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: