VIDEO/ Ministri holandez në terren kundër emigrantëve të paligjshëm. Mesazh Shqipërisë

397

HOLANDË- Emigrimi i paligjshëm është kthyer në një problem serioz për vendet e Bashkimit Europian. Ligjvënësit holandezë kanë nisur një fushatë të gjërë informuese.

Në këtë fushatë është përfshirë edhe ambasada holandeze në Tiranë, e cila ka publikuar një video në të cilën shfaqet Ministri i Shtetit për Drejtësinë dhe Sigurinë, Mar Harbers. Ai ka dalë vetë në terren dhe i është drejtuar me një mesazh emigrantëve, në veçanti shqiptarëve që të mos e provojnë, pasi do të kapen, do të humbin paratë e do të kthehen me avionin e parë drejt vendit të tyre.

Më poshtë video e publikuar nga Ambasada e Holandës e përkthyer shqip.