Votuan për Ramën, shkrimtarja-shqiptarëve: Të fala demokracisë, kthehuni te arat me kanabis

Aktualitet

Shkrimtarja Flutura Açka e konsideron rezultatin e zgjedhjeve të 25 qershorti si rezultat “të ushqimit të lirisë me thërrime diktature”.

Açka u kujton shqiptarëve, të cilët votuan masivisht Edi Ramën, të kthehen te arat me kanabis sepse ka filluar koha e korrje-shirjeve, ndërsa u kërkon që t’i bëjnë të fala demokracisë.

“Kur e ushqen 27 vjet lirinë me thërrime diktature… tani mos vajtoni, shkoni kthehuni te arat me kanabis, se po vjen koha e korrje-shirjeve. Dhe të fala Demokracisë”, shkruan Açka.