Zbulohet një qytet i madh poshtë Athinës (VIDEO)

Greqi

ATHINA NE FOCUS -1Greqi  –  Kohët e fundit nga media vendase publikohet për një zbulim të madh botëror. Bëhet fjalë për një qytet të hershëm i madh i nëndhenshëm nën Athinën e sotme. Zbuluar ne vitet 1930 sot ky qytet i nëndhenshëm është bërë qytet i ndaluar për vendasit. Diçka mbahet sekret nën këtë qytet të nëndhenshëm, theksojnë mediat vendase, një qytet që gjenden 130 monumente të hershme të punuar me një mjeshtri të madhe, të cilat gjenden në mënyrë të mrekullueshme, të pa demtuara…

Flitet se në këtë qytet gjenden monumente të përbëra në ar dhe kjo gjë ndoshta e ka bërë këtë qytet të ndaluar për të eksploruar akoma më tej, thekson media vendase.

Burimi : Fanpage