Zgjedhjet franceze: Macron fiton me 55.5% sipas sondazhit të fundit

59

Sondazhi i qartë i presidentit të fundit mbi pretenduesen Marin Le Pen jepet nga sondazhet më të fundit të kompanive të sondazheve në Francë.

Emanuel Macron do të jetë fituesi i raundit të dytë të zgjedhjeve presidenciale franceze, duke siguruar 55.5% të votave kundër Marine Le Pen, sipas një sondazhi të Ipsos-Sopra Steria për France Info dhe Le Parisien-Aujourd’hui En France. Pjesëmarrja pritet të arrijë në 72%. Sondazhi është bërë në datat 14-16 prill.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: