Zv.Ministri i Mbrojtjes z. Koçi: Presidentin Nishani antinacionalist!…

Politika

petro koci reagon ndaj presidentit

Rreshtimi i Presidentit në rradhët politike të Ballit Kombëtar është një akt antinacionalist, ka theksuar Zv.Ministri i Mbrojtjes z. Petro Koçi (për portalin e emigrantëve shqiptar www.focusnews.al) duke vazhduar se: “Kjo dëshmon që e djathta nuk po distancohet dot nga ish bashkëpunëtorët e fashizmit, ndryshe nga e majta që është distancuar qartazi dhe prerazi nga fajet dhe krimet e komunizmit.Të jesh kundër dekorimit të bashkëpunëtorëve të pushtuesit nuk të bën komunist.

Antiballistët nuk janë patjetër komunistë apo bolshevike.

Ashtu si antikomunistet nuk janë të gjithë ballistë.

Presidentin ballist e kemi dhuratë nga Sali Berisha”, përfundon z.petro Koçi në reagimin e tij për focusnews.al