Category: Greqi

Sa afër dhe aq larg

Një hulumtim i përbashkët “Sa afër dhe aq larg”: Për herë të parë një studim paralel, tendencave sociale në Greqi dhe Shqipëri sjell perceptimet...

Tensionohet politika në Greqi

Skena politike greke është tensionuar akoma më shumë nga mocioni i votëbesimit për qeverinë, që ka kërkuar lideri i partisë më të madhe opozitare...

Greqi, mbi 300 incidente të dhunës raciste në dy vitet e fundit

Kjo shifër është vetëm maja e ajsbergut Mbi 300 incidente të dhunës raciste ka shënuar që nga vjeshta 2011 deri sot Rrjeti Regjistrimit të Dhunës Raciste, që...