Zhduket shqiptari 60-vjeçar nga spitali i Athinës.

340

Zhduket shqiptari 60-vjeçar nga spitali i Athinës.

Muhamet Jera humbur gjurmët nga një spital i Athinës. 60 vjeçari me origjinë shqiptare, u zhduk nga spitali i tij George Gennimatas në Athinë me pantoflat e tij kafe.
Personi i zhdukur vuan nga probleme shëndetësore është zhdukur që nga mëngjesi i ditës së enjte 12 mars.
Ka një gjatësi prej 1.70 dhe është i dobët.
Ai kishte veshur një uniformë gri dhe një triko me kapuç blu.
Shqiptaret kudondodhur në Greqi mund te ndihmojnë dhe nëse bien ne gjurmet e tij te lajmerojne menjëhere autoritet perkatese ne Athinë me nr. tel 1065 , ose 100 pasi jeta e tij eshte ne rezik.