Greqi: Sot, 1 vdekur dhe 45 raste te reja

277

45 raste të reja – Një total prej 387 pacientësh 1 i vdekur

Përhapjet e reja të koronavirusit të regjistruar në Greqi janë rritur. Numri i çështjeve ka arritur në total, konfirmimi vjen nga specialisti i sëmundjes infektive dhe drejtuesi i Komitetit të Shëndetit të Ministrisë së Coronavirus Sotiris Tsiodras /

Përhapjet e reja të koronavirusit të regjistruar në Greqi janë rritur. Numri i çështjeve ka arritur në total, konfirmimi vjen nga specialisti i sëmundjes infektive dhe drejtuesi i Komitetit të Shëndetit të Ministrisë së Coronavirus Sotiris Tsiodras .

Theksohet se shkon ne 5 numri i vdekjeve nga coronavirusi