Greqi : Dha dëshmi të rremë shqiptari, dënohet me 12 muaj burg

252

Gjykata Penale e Shkallës së Parë në qytetin e Volos ka ndëshkuar për dëshminë e rreme

me një dënim me 12 muaj burg një shqiptar 30-vjeçar, i cili ishte arrestuar dhe raportoi një emër të rremë në polici.

shqiptari u shpall fajtor për depozitim të rremë përpara autoriteteve të policsë dhe u dënua në mungesë nga Gjykata me një dënim me 12 muaj burgim dhe të drejtën e ankimit.

Sipas aktakuzës, 30-vjeçari u arrestua në 27 Shtator 2016 në Volos dhe në deklaratën e tij të policisë, kishte dhënë një emër tjetër, diçka që u zbulua, kundër tij ishte ngritur një proces gjyqësor dhe çështja ishte sjellë para drejtësisë.