COVID 19 – Greqi: Tre vdekje në 24 orët e fundit, 25 të vdekur në total

46

Një 46-vjeçar nga Xanthi, një 64-vjeçar nga Damaskinia dhe të një 70-vjeçari nga Glyfada që mundën nga coronavirus, çon 25 numrin e përgjithshëm të vdekjeve ne këtë vend