Greqi / Ndodhi dhe kjo. Të burgosurit filmojnë me telefon operacionin e policisë. (video)

359

Sot mediat greke kanë publikuar një video ku të burgosurit nga godina “B” të burgut Koridallos në Athinë kanë filmuar operacionin e policisë greke dhe te forcave te ndrhyrrjes se shpejtë EKAM.

Janë të burgosurit nga Lindja e Mesme qe me anën e kesaj video 150 sekonda që përsëri pas publikimit te videos nga shqiptarët tregojnë se sa elehtë eshte te mbash dhe te filmosh policinë në vende ku konsiderohen te tej sigurta dhe të kontrolluara, në një kohë kur telefonat thuhet se jane te ndaluara…