Gardhi në kufirin Gjermani Zvicër : Çiftet takohen dhe puthen në distancë

99

Dhjetra njerëz takohen në kufi.

Një tjetër gardh është vendosur nga ana e Zvicrës, tha një të shtunë një zëdhënës i policisë federale. Tani ekzistojnë dy gardhe rrjetë teli, pasi i dini nga pengesat e kantiereve të ndërtimit – midis tyre ekziston një distancë prej rreth dy metrash.

Ditët e kaluara, shumë çifte ishin takuar në kufi dhe kishin kontakte të drejtpërdrejta përtej pengesës së përkohshme. Mbajtja e duarve, përqafimet dhe puthjet nuk janë më të mundshme.  Nëse njëri partner jeton në Gjermani dhe tjetri në Konfederatë, një udhëtim tek një mik aktualisht nuk është i mundur.  Vizitat përtej kufirit aktualisht nuk janë të lejuara për shkak të pandemisë koronavirus .