COVID-19 / INDI : Nëna u vë emrat binjakëve CORONA dhe COVID

270

Ishte vetëm çështje kohe para se fëmija i parë të emërohej pas virusit vdekjeprurës COVID-19, që aktualisht po mban botën në mankth. Një nënë në Indi shkoi një hap më tej dhe i dha dy binjakëve të porsalindur emrin e virusit vdekjeprurës.

A do të ngacmohen dy binjakët për emrat e tyre? 

Tani bota ka dy bebe Corona! Një djalë dhe një vajzë e lindur në mes të pandemisë u dhanë emrat “Corona” dhe ” Covid ” nga nëna e tyre .

Sidoqoftë, lindja në mes të krizës së koronës ishte gjithçka, por e lehtë. Siç është raportuar nëna Verma më 26 mars, në fund të punës së natës duhet të sillej në një spital me ambulancë. Gjatë rrugës, automjeti u ndalua disa herë nga policia sepse makinat dhe furgonet nuk lejohen në rrugë për shkak të bllokut mbarëkombëtar. Familjarët që donin të shoqëronin lindjen nuk u lejuan të hyjnë në spital për shkak të masave të sigurisë.

Për shkak të disa komplikimeve, të dy binjakët më në fund u lindën të shëndetshëm më 27 mars .

“Unë dhe burri im donim ta bënim ditën të paharrueshme për ne. Lindja ishte e ndërlikuar, kështu që unë dhe burri im dëshiruam ta bënim ditën të paharrueshme për ne. Në fakt, virusi është i rrezikshëm dhe i rrezikshëm për jetën, por shpërthimi i tij ka bërë që njerëzit të përqendrohen në higjenën, pastërtinë dhe zakonet e tjera të mira përqendrohuni ”, thotë nëna e binjakeve Verma, duke shpjeguar zgjedhjen e jashtëzakonshme të emrave.

Prindërit e Covid dhe Corona gjithashtu shpresojnë se emrat e binjakëve do të shërbejnë si kujtesë për vështirësitë që ata kishin për të kapërcyer kur ata lindën gjatë pandemisë. Por çifti nga qyteti i Raipur gjithashtu kanë një plan B: ju prapë mund të ndryshoni mendimin tuaj më vonë dhe të riemërtoni fëmijët.

Është e dyshimtë nëse Corona dhe Covid do të jenë njësoj entuziastë për zgjedhjen e emrit të tyre nëse e kuptojnë kuptimin që qëndron pas tij.