Qipro: Nëntë kandidatë për presidencën

245

Procesi i emërimit të kandidaturave është përfunduar në prag të zgjedhjeve

Kandidaturat e tyre për zgjedhjet presidenciale në Qipro u paraqitën sot nga nëntë kandidatët. Në deklarata, të gjithë shprehën sigurinë e suksesit të tyre duke theksuar përparësitë e tyre. Nikos Anastasiadis, Stavros Malas, Nikolas Papadopoulos, George Lillikas, Christos Christou, Andreas Efstratiou, Michalis Minas, Haris Aristidou dhe Christakis Kapiliotis janë përgjegjës për presidencën e Republikës së Qipros.