Trump do të dëbojë miliona emigrantë të paligjshëm

142

Presidenti amerikan njoftoi të hënën se miliona emigrantë të paligjshëm nga SHBA do të ekstradohen javën e ardhshme.

Javën e ardhshme, Komisioni i Emigracionit dhe Doganave (ICE) do të fillojë dëbimin e miliona të huajve që “gjejnë rrugën e paligjshme në Shtetet e Bashkuara”, ka shkruajtur Trump në twet të hënën. “Ata janë të përjashtuar sapo hyjnë.” Ai gjithashtu vlerësoi Meksikën se “puna e mirë” do të bënte për të ndaluar njerëzit.