Shkarkimi i Metës, nesër Kuvendi nis procedurat (Axhenda)

264

Komisioni për Çështjet Ligjore Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut do të nis ditën e nesërme procedurat e nevojshme për shkarkimin e Presidentit.

Sipas axhendës të publikuar pak minuta më parë thuhet se proceduerat pritet të nisin në seancën që do të mbahet paraditen e nesërme rreth orës 10:00.

Njoftimi: 

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut

E mërkurë, 19 qershor 2019

Ora:10:00

Ne rend të dites:

-Shqyrtimin e kërkesës për fillimin e procedures së shkarkimit të Presidentit të Republikës