247

Artisti i ri 16vjeçar në Athinë me artin e tij në grafite kap realitetin e ri.

Ka edhe nga ata që shfrytëzojnë vështirësitë për t’i dhënë fuqi të tjerëve përmes fuqisë së artit të tyre.

Kjo u bë së fundmi nga një i ri 16-vjeçar – nënshkruar me inicialet S.F. – i cili u ngjit në çatinë e një blloku banesash në Vouliagmeni dhe krijoi dy mbishkrime goditëse të frymëzuara nga pandemia koronavirus.

E para përshkruan një person me një maskë mjekësore, i cili e shikon atë me një pamje intensive, ndërsa e dyta përshkruan fytyrën e një gruaje pa veshur një maskë.

Në një interpretim të tonës, ne kemi atë që duhet për të dalë nga kjo aventurë: Veshim maska, doreza dhe qëndrojmë në shtëpi! Nëse duam që maska të dalë në një moment dhe të rigjallërojë përsëri bukurinë e jetës!

Fotot: Eurokinissi